Om oss

Många av våra kunder har en vision som de vill förmedla i bild, ett mål som de vill berätta om eller en beteendeförändring de vill åstadkomma.


Alla våra projekt börjar med att vi träffas och pratar igenom riktlinjerna och förutsättningarna. Vi lyssnar och tar till oss dina mål och visioner. Sedan kan vi påbörja vår del av processen, att arbeta med design utifrån ett strategiskt synsätt.

Vi är gärna med tidigt i processen -  redan när ett projekts syfte ska beskrivas och vi får hjälpa till att sätta tydliga mål. Vi använder vår kreativitet till att vända och vrida på invanda tankesätt och hitta nya vägar. Genom att lägga till det visuella och det fysiska, det vi ser och det vi kan ta på, kan vi hitta fler vägar som leder mot det uppsatta målet.


Du får en grön tråd som löper igenom hela projektet. Den gröna tråden står för den strategiska helheten, kreativiteten och den miljöhänsyn och de steg i riktning mot det hållbara samhället som vi alltid tar.


Vi åtar oss uppdrag inom strategisk design, grafisk formgivning, produktdesign, arkitektur, utsmyckningar, konst och lite till.


About us In English


Torstensson Art & Design, 08 - 765 35 90, info@torstensson.se, Mosstorpsvägen 18, 181 56 Lidingö
© 2021, alla rättigheter tillhör Torstensson. Webb av Sphinxly. CMS easyweb.