Press & Nyhetsbrev

Här hittar du våra senaste pressutskick. Om du söker högupplösta bilder eller vill ha andra bilder än de du ser här, är du välkommen att kontakta oss. 


För dig som är intresserad av att få fortlöpande information om våra aktuella projekt, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev som vi skickar ut några gånger per år. Givetvis kan du när som helst avbryta denna prenumeration via den länk som alltid följer med i nyhetsbrevet.


170130 Hagastaden har fått en ny skogsdunge

Torsplan 2 är ett nytt handels- och kontorshus i hjärtat av Hagastaden. Miljömålen för fastigheten, utvecklad av NCC, är högt ställda vilket genomsyrar dess utformning och innehåll. Torstensson Art & Design, designteamet som är känt för sin starka miljöprofil, anlitades för att skapa en utsmyckning och mötesplats i ett. Nu har den nya skogsdungen växt fram på ljusgården.

170130_Ny_skogsdunge


161205 Torstensson bakom prisad returpark

I februari invigdes Stockby Returpark på Lidingö. Utmärkande för anläggningen är de konstverk som Torstensson Art & Design har skapat av återvunnet material och vars syfte är att väcka besökarnas tankar på vad som går att återvinna och återanvända.
Nu har returparken utsetts till Årets återvinningsanläggning. 

161205_Prisad_returpark


Pressarkiv

Torstensson Art & Design, 08 - 765 35 90, info@torstensson.se, Mosstorpsvägen 18, 181 56 Lidingö
© 2018, alla rättigheter tillhör Torstensson. Webb av Sphinxly. CMS easyweb.